Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
„Our family" stílusban tervezett CEWE FOTÓKÖNYV borítója

Szerkesztési tippek, dizájn javaslatok

Így tervezze meg stílusosan évkönyvét stílusosan

Használja új stílusainkat fotókönyvének elkészítéséhez - kifinomult borítóval és az Ön személyes boldogságmotívumaival, oldalanként ízlésesen elrendezve.

Minden évnek megvannak a maga különleges pillanatai. Tekintse át ezeket legszebb fotóinak segítségével, és készítsen egy kiváló minőségű CEWE FOTÓKÖNYVET pillanatok alatt. Használja a CEWE Fotóvilág szoftver stílusait , melyek többféle kivitelben állnak rendelkezésre mind a borító, mind a belső oldalak egységes kialakítását elősegítve.

A különböző stílusokat rugalmasan alkalmazhatja az egyes területekre, de akár keverheti is őket. Az oldalon lejjebb található oktatóvideónkban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan működik ez a gyakorlatban. Természetesen minden egyes fotókönyv oldalt saját ízlése szerint alakíthat, és tehet még személyesebbé például clipartokkal és feliratokkal.

A CEWE Fotóvilág szoftverben 2021-es évkönyvének összeállításához most 4 új stílust talál! Egyébként: a stílusokat akkor is használhatja, ha CEWE FOTÓKÖNYVÉT a CEWE mobil applikációjával szerkeszti meg, hiszen az itt bemutatott évkönyvstílusok közül három az alkalmazásban is elérhető.

Az új évkönyv stílusok

„2021" stílusban tervezett CEWE FOTÓKÖNYV borítója

Évszám a háttérben

A „2021“ sablonról mindent elárul a neve. A borítófotó felső kivágásán mind a négy szám elfér, és a fényképet a helytartóban úgy mozgathatja, hogy tökéletesen illeszkedjen elképzeléseihez is.

„Our family 2021" stílusban tervezett CEWE FOTÓKÖNYV borítója

Négy évszak, négy motívum

Az „Our Family 2021“ sablon kialakítása alapján a borítón négy fotót helyezhet el, például tavaszról, nyárról, őszről és télről. De persze elképzelhető más tematikus felosztás is. Mit szól például ehhez?: emberek, állatok, hobbi és természet? Ez a stílus egyébként a CEWE Fotóvilág alkalmazásban is elérhető. Egy CEWE FOTÓKÖNYV megtervezése okostelefonról is gyerekjáték.

„2021 light" stílusban tervezett CEWE FOTÓKÖNYV borítója

Kedvenc motívumai teljes pompájukban

A "2021 light" sablonban az évszám diszkréten jelenik meg a nagyméretű borítóképen. Tipp: emelje ki a vékony betűtípust elegáns effektlakkozással!

Az „Our Family" stílusban tervezett évkönyv borítója

Sok boldog pillanat

A 2021-es évhez készített stílusnál nem feltétlenül kell egy címlapfotó mellett döntenie, hiszen a sokoldalú sablonnak köszönhetően legszebb felvételeit több kis csempén is eloszthatja

Az "Our 2021" stílusban tervezett CEWE FOTÓKÖNYV belső oldalai.

Stílus a belső oldalakon is

Minden stílus egységes elrendezésű oldalakat takar. Az „Our 2021" nevű például széles margóval rendelkezik, és a fotókat harmonikusan középen rendezi el.

Fotókönyvek effektlakozott borítóval

Mivel az új évkönyvstílusokhoz nagyon jól illik az effektlakkozás, érdemes már az elején a kemény borítót választani, hogy az egyes elemeket és szövegeket klasszikus-, ezüst-, arany vagy rózsaarany színnel is kiemelhesse. Ez nagyon egyszerűen működik: amikor egy stílust a CEWE FOTÓKÖNYV borítójára húz, egy felugró ablak nyílik meg, amelyben kiválaszthatja az Önnek tetsző effektlakozást. Az effektlakkozást bármikor ki- és bekapcsolhatja a szoftver felső sorában található „Effektlakkozás" menüben.

Videó: Így alkalmazza egyszerűen az évkönyv sablonokat

Megfelelő dizájn kiválasztása és alkalmazása

A CEWE Fotóvilág szoftverben kattintson a bal oldal tervezés menüjében a „Könyvsablonok" menüpontra, majd a legördülő menü segítségével szűrjön „Évkönyv" kategóriához tartozó sablonokra. Ha a sablonok alatti „További tartalmak felfedezése" gombra kattint, számos további, ingyenes tervet tölthet le. Az Önnek tetsző sablont csak húzza át a munkaterületre.

Ha egy másik elrendezési stílus belső oldalai jobban tetszenek, egyszerűen húzza a megfelelő dizájnt a monitor alsó részén, a fotókönyv oldalainak áttekintési sorára, vagy egy éppen szerkesztett oldalra. Ugyanez vonatkozik a borítóra is.

Motívumok elosztása a fotókönyvben

Fényképeit a "Fotók & videók" menüpont alatt találja. A leggyorsabb módja a motívumok szétosztásának a fotókönyvben, ha előzetesen már mappákba rendezi őket (ez minden esetben megkönnyíti egy évkönyv összeállítását, hiszen ha fotóit közvetlenül az események után leválogatja, az évkönyv összeállítása során kevesebb fényképet kell egyszerre átnéznie).

Ezután húzza a fényképeket a helytartókra, majd mozgassa a fényképeket az egérrel úgy, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a képszekcióba. Így töltheti meg oldalról oldalra a 2021-es év személyes boldogságpillanataival évkönyvét.

Érdekli egy izgalmasan egyszerű fotókönyv dizájnolási lehetősége?

Egy, a tervező Youdiful által szerkesztett fotókönyv nyitott dupla oldala
Könyvsablonjainkkal teljesen megtervezett könyvekhez is hozzájut

Többet szeretne egy dizájnos borítónál és stílusos oldalaknál? Akkor érdemes kipróbálnia könyvsablonjainkat, melyek egyaránt elérhetőek a CEWE Fotóvilág szoftverben és az online tervezőben is. Miután a munkaterületen áthúzta a kiválasztott sablont a készülő fotókönyv projektre, minden oldal automatikusan átveszi a sablonban található klipartokat, betűtípusokat, háttereket és elrendezéseket. Legyen szó esküvőről, babáról vagy utazásról - a legördülő menüben számos különböző témához talál megfelelő sablonokat. További terveket a "Továbbiak letöltése" gombra kattintva talál. A sablon kiválasztása után már csak ki kell töltenie azokat saját fotóival.

Fotókönyv asszisztens - a digitális segítőtárs

A fotókönyv elkészítésének leggyorsabb módja egyébként, ha igénybe veszi asszisztensünk segítségét. A formátum, borító- és a papírtípus megadása után a CEWE Fotóvilág szoftverben válassza a "Javaslat létrehozása" tervezési lehetőséget. Ezután határozza meg az Önnek tetsző stílust. A következő lépésben az asszisztens –az Ön beállításai alapján– varázsütésre szétosztja fényképeit a fotókönyv lapjain. Az így kapott javaslatot tetszés szerint alakíthatja a fényképek cseréjével, a dizájnelemek megváltoztatásával, hozzáadásával vagy törlésével.

Jó szórakozást a kipróbáláshoz!

CEWE FOTÓKÖNYV: a szeretteinkkel megosztott öröm dupla öröm

Így kezdje el következő szívhezszóló projektjét