CEWE Fotóvilág App Rendelés gyorsan és egyszerűen

Kérjük, rendelje meg időben egyedi fényképes ajándékait, hogy azokat a karácsonyfa alá tehesse. Részletekért kattintson

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Fotókidolgozás - Prémium fotók

Exkluzív ragyogó színek a legszebb pillanatokért.

  • Elegáns megjelenés: fényes vagy matt
  • Kiváló minőségű FUJIFILM fotópapír
  • Kreatív szerkesztési lehetőség színes kontúrral
  • Rendkívüli színhűség és UV-állóság

Fontos tudnivaló rendelés előtt: így határozza meg papírképeinek oldalarányát! - Részletes leírást itt talál!

49 Ft-tól *

100 db-tól

Szerkesztés és rendelés

Megrendelés a CEWE-nél

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Megrendelés partnernél

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Képméret

Klasszikus méretarány: pontosan ugyanakkora, klasszikus, albumba illő méretű papírképek: 9 x 13 cm-től 13 x 18 cm-ig (9-es, 10-es, 11-es, 13-as)

Eredeti méretarány: a képeknek csak egyik oldalhossza fix, a másik az Ön felvételéhez igazodva lehet változó (négyzetes, panoráma stb.) (9-es, 10-es, 11-es, 13-as)

Papírtípusok

Prémium papír: fényes, matt

FUJIFILM fotópapír

Szerkesztés

Válasszon fehér, fekete vagy színes kontúrt. Automatikus képoptimalizálás.

A választható méretek áttekintése

Válasszon a lehetséges méretek közül!
Fotók méretek 10-es

10-es képméret

- Klasszikus képméret: 10 x 15 cm. - Eredeti képméretarány: a kép hosszúsága változó, a magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (10 cm).

Fotók fotókidolgozás 11-es méret

11-es képméret

- Klasszikus képméret: 11 x 17 cm. - Eredeti képméretarány: a kép hosszúsága változó, a magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (11 cm).

Fotók fotókidolgozás 13-as méretek

13-as képméret

- Klasszikus képméret: 13 x 18 cm. - Eredeti képméretarány: A kép hosszúsága változó, a magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (13 cm).

Fotók méretek 9-es méretek

9-es képméret

- Klasszikus képméret: 9 x 13 cm. - Eredeti képméretarány: a kép hosszúsága változó, magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (9 cm).

Legszebb fotói a kívánt méretben

Válasszon az eredeti képméretarány és a klasszikus oldalarány közül!
Eredeti méret Eredeti méret Eredeti képméretarány 3:4

Ennél a változatnál mindig az eredeti oldalaránynak megfelelő méretezésű papírképet készítünk felvételeiből (pl. 10x13 cm), tehát fényképeit olyan méretben dolgozzuk ki, amilyen oldalaránnyal készültek a felvételek. A magasság mindig annyi lesz, mint a kiválasztott méret (pl. 10 cm), a szélessége a felvétel oldalarányától függően változhat. Ez azt jelenti, hogy a felvétel minden részlete rákerül a papírképre.

Klasszikus méret Klasszikus méret Klasszikus oldalarány 2:3

A klasszikus oldalarányú (pl. 10x15 cm) fénykép ideális választás képkeretekhez. Ha felvételeinek oldalaránya ettől eltérő, a képeknél a széleken elhelyezkedő motívumok levágódnak, amikor erre a méretarányra vágjuk őket. A levágásra kerülő részt a jelölt terület jelzi. Ha klasszikus méretű papírképet szeretne, ezt a beállítást javasoljuk már fotózáskor.

Papírtípusainkról bővebben

Válasszon a kétféle kiváló minőségű változat közül!
Klasszikus matt papír Normál fotópapír Fényes fotópapír (382 g/m²)

Erősen kifejező, izgalmas felvételek

Online megrendelem
Prémium papír Prémium papír Matt fotópapír (368 g/m²)

Rendkívül részletgazdag megjelenítés modern köntösben.

Online megrendelem

A legjobb eredmények

Válassza az automatikus képkorrekciót!
Képoptimalizálás

Automatikus képoptimalizálás

Ezzel a beállítással mindegyik fotóját elemezzük és szükség esetén korrigáljuk, hogy a legideálisabb eredményt tudjuk elérni. Javítjuk a kontrasztokat, a színek telítettségét. Az esetleges rossz megvilágításokat, vagy homályos részeket enyhítjük. A sötét képrészeken az árnyék kivilágosításával jelentősen javítható a kép részletgazdagsága. A képoptimalizáció hatására minden egyes motívum kap egy speciális korrektúrát, mely azonban igazodik az adott kép tartalmához. A kép alap benyomása nem változik az optimalizálás hatására.

Tartsa legszebb képeit a kezében

Fényképelőhívás online, gyorsan és egyszerűen

Fotók a CEWE-től – első osztályú minőség a piacvezetőtől

A nagy kijelzők és a bőséges digitális tárhely ellenére sokan szívesebben veszik kézbe kedvenc felvételeiket, és mutatják meg ezeket előhívott fotók formájában barátaiknak, rokonaiknak. Fotókkal díszítheti a parafa üzenőtáblákat, a fotótartókat, kereteket, az asztalt és sok minden mást is. A CEWE oldalán néhány kattintással rendelheti meg papírképeit. Rövid időn belül a CEWE kiváló minőségű fotónyomatokat szállít kedvenc képeiből közvetlenül az otthonába – vagy ha úgy rendeli, az Önhöz legközelebb eső kereskedelmi partner üzlethelyiségébe.

Többféle lehetőséget kínálunk papírképek rendelésére:

A CEWE papírképek színhűségüknek köszönhetően különlegesen élethűen adják vissza felvételeinek kontrasztját. Kiváló minőségű, FUJIFILM márkájú fotópapír biztosítja, hogy fényképei megkapják az őket megillető minőséget. Két különböző típusú papír közül választhat: normál fotópapír és prémium fotópapír. Az utóbbi még ragyogóbbnak láttatja a színeket. A képeket fehér-, vagy színes szegéllyel is megrendelheti.

Rendeléskor a klasszikus vagy eredeti képméret közül választhat.

(Eredeti formátum: teljes motívum előhívásra kerül, de ha nem azonos fotóinak az oldalaránya, akkor a papírképek mérete változó lehet. Klasszikus képméret: 2:3 - a képek mérete azonos lesz, de ha a felvételek oldalaránya eltér a választott papírkép mérettől, akkor a motívum egyes részei levágásra kerülnek.) Papírképeket a következő méretekben rendelhet, klasszikus / ill. eredeti képméret rendelése esetén:

  • 9 x 13 cm / 9-es
  • 10 x 15 cm / 10-es
  • 11 x 17 cm / 11-es
  • 13 x 18 cm / 13-as

Rendeljen online papírképeket, és emlékeit hamarosan már a kezében is tarthatja

A papírképek gyorsan megrendelhetők: csak töltse fel a kiválasztott képeket a böngészőben oldalunkra, vagy importálja a CEWE rendelőszoftverbe. A szoftver használatához nincs szükség előzetes ismeretekre. Válassza ki a kívánt papírt, a fényképméretet és képarányt. Ha szükséges, vágja méretre a képeket vagy válasszon hozzájuk illő szegélyt. A megrendelés befejezése után a CEWE máris megkezdi a munkát. Kiváló minőségű papírképeink néhány nap elteltével máris Önnél lesznek, vagy az Ön által kiválasztott partnerünk üzletében várják, hogy átvegye őket.