Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Fehér íróasztal fa elemekkel, felette kreatív naptár, fekete-fehér fotókkal a mentazöld falon.

Szerkesztési tippek, dizájn javaslatok

Egyszerűen és elegánsan egész évben

A pasztell és a fekete-fehér találkozása: Így készítse el egyedi fényképes naptárját lágy színhatásokkal és clipartokkal díszítve, frissességet hozva otthonába.

A fényképes naptárban csodálatos emlékeket őrizhet meg januártól decemberig, és saját elképzelése szerint szerkesztheti őket – az utolsó részletig. A legjobb módja a szerkesztésnek a CEWE Fotóvilág szoftver használata, amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet számítógépére. Az egyik legnépszerűbb, divatos stílus a fekete-fehér és a visszafogott pasztellszínek kombinációja. Ez a pasztell árnyalat nagyon különleges hangulatot idéz meg: A könnyedséget, a frissességet és az időtlen eleganciát jelképezi.

Lesse meg öt inspiráló ötletünket, hogy elkészíthesse legújabb kreatív naptárját.

A mentazöld falon téli fekete-fehér fotókkal és kék színű kör alakú cliparttal díszített naptár lóg.

A kör és a négyzet találkozása

A kék karikák tökéletesen kiemelik a január téli hangulatát. Ha kipróbálná, szűrje a clipartokat a szoftverben alakzat szerint, és válassza ki a kört. Ha a clipartot kiválasztotta, akkor a jobb oldalon a „Szerkesztés” menüpontban pasztell árnyalatra változtathatja a színét.

Egy egyedi naptár a szerelmespár fotójával és zöld színű szegélyes cliparttal lóg a falon.

Különböző szintek

Az olyan légies clipartok, mint a példánkban szereplő szegélyek, a naptár mögött is futhatnak. Azonban ügyeljen arra, hogy a szín elég világos legyen ahhoz, hogy a betűk és a számok még olvashatóak maradjanak. Ezután kattintson a jobb gombbal egy fényképre vagy clipartra, hogy az elemet egy szinttel előrébb vagy hátrébb mozdítsa, így rétegezve a naptárat.

A mentazöld falon egy pár fekete-fehér fotójával és pasztellszínű háromszög alakú cliparttal dekorált naptár lóg.

Kontúrok és letisztultság

A nagyméretű fotók még izgalmasabbá válnak a változatos clipartokkal: Helyezze a háromszöget a fényképére, és színezze rózsaszínűre. A menü jobb felső részén, a „Dekorálás/Díszítés” menüpont alatt állítsa be az áttetszőség mértékét. Adjon hozzá további háromszögeket és keverje a kontúrokat a kitöltött formákkal.

A naptár egy pár nyárias hangulatú fekete-fehér fotójával és hatszögletű pasztell cliparttal díszítve lóg a mentazöld falon.

Őrizze a nyarat hatszögbe zárva

Keresse meg a clipartok között a hatszöget. Ahogy a példa is mutatja, hozzon létre egy mintázatot a fotói feletti területen. Ezután a fotóra jobb egérgombbal kattintva, helyezze az előtérbe. Adjon hozzá további félig átlátszó hatszögeket meleg árnyalattal, például korall vagy sárga színben.

Egy télies hangulatú naptár a szerelmespár fotójával és pöttyös cliparttal a falon lóg.

Fókuszban a naptárak

A világos, egyszínű felülettel rendelkező fényképeket a naptár mögé helyezheti. Ehhez használjon egy álló formátumú motívumot, és hagyjon balra és jobbra helyet a nagy fehér területnek és a kék szegélynek. Válassza a clipart pöttyöket és ossza el őket különböző színben és méretben a naptár két oldalán – ezzel olyan hatást keltve, mintha havazna.

Egyszerű tervezés a CEWE Fotóvilág szoftverben

A CEWE tervezőszoftverében mindent megtalál, ami ehhez az üde naptárhoz szükséges. Ehhez válassza ki a Falinaptár A4 Panoráma formátumot. A következő lépésben határozza meg a papír minőségét. Erre a célra az extra matt típust ajánljuk, ami tökéletesen illeszkedik a visszafogott színekhez, és durva felülete prémium tapintásúvá teszi. Amint a szoftver megkérdezi, hogyan szeretné a naptárat megtervezni, kattintson a „Dizájn naptár” gombra. Így már hónapról hónapra tervezheti naptárát.

A naptáron jól mutat a minimalista stílus, így elegáns és letisztult hatást kelt. A hangsúly így a fotóin és a pasztellszínű clipartokon lesz. Ha minden fotója színes, az sem jelent problémát. Egyszerűen csak kattintson a képre jobb egérgombbal, majd válassza a „Szerkesztés” lehetőséget. Ott a „Színeffektusok” menüben alkalmazhatja a fekete-fehér szűrőt.

Tervezzen egyedi sablont a naptárjához

Van kedve még alkotni? Segítünk: változatos elrendezések segítségével, profin megszerkesztheti az egyedi naptárját. Alternatívaként használhatja a CEWE Fotóvilág szoftverben található kész naptár dizájnok egyikét, hogy néhány lépésben megtervezhesse egyedi, személyes változatát. Kellemes időtöltést a szerkesztéshez!