Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Szállítási & fizetési módok

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem

Szállítási & fizetési módok

Megrendelési módok


  • online, a weboldalon keresztül
  • a weboldalról ingyenesen letölthető Fotóvilág rendelőszoftverrel
  • iOS és Android rendszereken elérhető mobil applikációval

Szállítási módok


  • házhoz szállítás

Házhoz szállítás információk:


Szeretné otthon vagy a munkahelyén átvenni a megrendelt fényképes terméket? A megrendelés során, a bejelentkezést/regisztrációt követően válassza a kényelmes házhoz szállítást!


Partnerünk:


 


Partnerünk elérhetőségei:


Telefonszám: +36-29-88-67-00
E-mail: info@gls-hungary.com

A GLS ügyfélszolgálata munkanapokon 7 és 20 óra között fogadja hívását.


Mikor történik a kiszállítás?


A fényképes termékek az elkészülésüket követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben kézbesít 8 és 17 óra között.


Hol találhatok meg bővebb információkat a csomagomról?


Csomagkövetés » a GLS weboldalán elérhető csomagkeresés funkció a nap bármely szakában elérhető. A kereséshez szükséges csomagszámot a fényképes termék elkészülését visszaigazoló e-mailben találhatja meg. A keresést követően a csomagtörténet azonnal megjelenik – sikeres kézbesítés esetén az átvételi elismervénnyel együtt.


A kiszállítási napon nem tartózkodom a szállítási címen. Mi a teendő?


Amennyiben változtatni szeretne a kiszállítás helyén, vagy időpontján, azt a kézbesítést megelőző munkanapon teheti meg a csomagom.eu weboldalon. A módosításhoz szükséges jelszót a GLS csomag információ visszaigazoló e-mailben találhatja meg.

3 sikertelen kézbesítési próbálkozás után a csomag visszakerül a szolgáltatóhoz.


Mennyibe kerül a házhoz szállítás?


A házhoz szállítás díja a csomag súlyától függetlenül bruttó 999 Ft.

Amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot, használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot és megrendelését ingyenesen veheti át! A kupon egy termékcsoportból történő, 20 000 Ft-ot meghaladó értékű megrendelés esetén használható fel. Más kedvezményekkel nem vonható össze.


» FONTOS: transzferköltség különböző termékkategóriák rendelése esetén «


Fizetési módok:


Utánvét


Az utánvételi díj bruttó 200 Ft.


Utánvét választása esetén a megrendelt termékek árát a futár számára szükséges kifizetni a rendelés kézbesítésekor, a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt készpénzzel vagy bankkártyával. A fizetési mód kiválasztásával számlázási címtől eltérő szállítás cím megadása nem lehetséges.


Bankkártya


A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - kizárólag bankok által kibocsátott Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra. Ezen fizetési mód kiválasztásával lehetősége van a számlázási címtől eltérő szállítási címet beállítani.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.