Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció > Fotókollázs
Fotókollázs készítés online

Fotókollázs: egy falikép – számos motívum

Állítsa össze akár 49 kedvenc felvételét tartalmazó kreatív fali dekorációját a kész dizájn sablonok segítségével!

Önnek elég csak a kiválasztott képek számát megadnia, az elrendezési javaslatokat mi készítjük, így kerekedik egy minden ízében látványos dekoráció megrendeléséből. Természetesen lehetősége van saját elképzelése alapján is elkészítenie kedvenc dekorációját vagy az ajándékot, amely biztosan meglepetést okoz bármely kedves ismerősünk számára.

Prémium poszter kollázs

PRÉMIUM POSZTER KOLLÁZS

Kedvenc fotói minőségi fotópapíron, számtalan méretben, akár extrém panoráma formátumban is! Dizájn és kollázs elrendezési javaslataink segítségével több felvételéből tud igazán igényes, minden ízlést kielégítő prémium poszter dekorációt összeállítani.
Vászonfotó kollázs

VÁSZONFOTÓ KOLLÁZS

Briliáns színek, tartós kivitel: a jól ismert vászonfotó is tökéletes alap egy, a kedvenc fotóit tartalmazó, tekintetet rabul ejtő kollázs megrendeléshez.
Fotószalag

FOTÓSZALAG

A fotószalag segítségével egy igazán különleges módon állíthatja a középpontba legszebb fényképeit. Álló vagy fekvő formátumban készítheti el fényképes fotószalagját, melyet számos egyedi elrendezéssel dobhat fel.
Akrilüveg fotó kollázs

AKRILÜVEG FOTÓ KOLLÁZS

Megrendelését valódi akrilüvegre nyomtatjuk, majd a tökéletes mélységeffekt kiemelés érdekében a nyomatot egy 4 mm vastag bevonattal látjuk el, amely az erőteljes, kifejező színeket is garantálja.
Alu fotó kollázs

ALU FOTÓ KOLLÁZS

Szuper trendi, különösen stabil és könnyű – a környezetbarát DIBOND márkájú anyagra történő nyomtatás azt a bizonyos extrát adja felvételeiből készült kollázsának, amit már régóta keres!
Galéria fotó kollázs

GALÉRIA FOTÓ KOLLÁZS

Az akrilüveg és az alufotó tökéletes ötvözetén kívül a galéria fotó kedvenc felvételeinek is tökéletes kompozíciója, hiszen méret függvényében akár 37 fotóból álló kollázst is készíthet elrendezési javaslataink segítségével.
Habkarton fotó kollázs

HABKARTON FOTÓ KOLLÁZS

Egy modern megoldás a különleges színvonal kedvelőinek, hiszen a habkarton tökéletes ötvözete a légies stabilitásnak.

Fotókollázs rendelés online – megmutatjuk milyen egyszerű!

Legyen szó utazásról, vagy egy családi eseményről – a legtöbb alkalommal több, mint egy jó fotó készül. Ilyenkor az egyik legnehezebb feladat kiválasztani azt az egy képet, amelyet szívesen nézegetnénk lakásunk falain pl. dekorációként. Ebben az esetben ideális megoldás egy kollázs rendelése, amely lehetőséget nyújt arra, hogy több felvételből állítson össze egy ízléses faldekorációt.

Legtöbb fali dekoráció típusunkhoz kínálunk többféle kollázs dizájnt is, de akár Ön is el tud helyezni több képet egy felületre. Amennyiben a kész sablonokat preferálja, az elhelyezni kívánt képek számának függvényében kínál fel a rendszer lehetőségeket. Ilyenkor minden esetben garantált a tökéletes elrendezés, hiszen pl. a képek egymáshoz, vagy a dekoráció széléhez való távolsága is ki van számolva és pontosan meg van tervezve. A kész dizájnba Önnek csak át kell húznia a kiválasztott fotót, és a rendszer visszajelzései alapján meggyőződnie arról, hogy fotójának felbontása megfelelő az adott méretben történő legyártáshoz. Megrendelését a megszokott módon clipartokkal és szövegekkel is fel tudja dobni, amelyeket a megrendelés lezárásig bármikor kedvére módosíthat, csakúgy, mint a méretet, vagy magát a kiválasztott terméktípust.

Fotókollázs rendelésére lehetősége van szoftverünkön keresztül, de az online rendelőfelületen keresztül is.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.