Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció > hexxas


∼ Helyezze kedvenc fotóit kreatív jelenetbe hexxasszal! ∼

A hexxast kiváló minőségű, hatszögletű habkartonra nyomtatjuk, mely a briliáns nyomtatási minőségnek köszönhetően erős megjelenést kölcsönöz kedvenc motívumainak. Rendezze a választott fotót több elemre, vagy kombináljon különböző, 18 x 15,6 cm-es vagy 27 x 23,4 cm méretű hexxasból kreatív kollázst! Az opcionálisan rendelhető Y-eltartó és a mágneses rögzítés rugalmas elrendezési lehetőségeket biztosít a fotólapokhoz, melyeket így stílusos műalkotássá alakíthat és bármikor bővítheti új fotóból készített darabokkal. Tökéletes portrégalériákhoz, tájfelvételekhez és utazási fotókhoz!

És ami a legjobb: minden új fotólappal növekszik a kreatív kollázs is! Egészítse ki következő utazása után a műalkotást újabb hexxasszal! Vigye a távoli kalandokat stílusos, egyedi fali dekorációként otthonába.

  • Hatszögletű fotólap
  • Rendelhető méretek: 18 x 15,6 cm és 27 x 23,4 cm
  • Egyedi bővítési lehetőségek
  • A praktikus, mágneses rögzítéssel rugalmasan rendezhető el a hexxas
  • 2990 Ft-tól**

**1 db fotólap ára, 10 fotólapból álló hexxas rendelése esetén. További árak az árlistában.

hexxas
hexxas


∼ Gyűjtse kreatívan kedvenc pillanatait hexxasszal ∼

Formátum áttekintés

Formátum áttekintés

Apránként tele lesz a fal kedvenc pillanataival:
Helyezze felvételeit 18 x 15,6 cm-es vagy a 27 x 23,4 cm méretben stílusosan jelenetbe!
hexxas habkartonra nyomtatva

hexxas habkartonra nyomtatva

Anyaga fehér, nagyon stabil és tartós. A habkarton modern, kiváló minőségű, nagyon könnyű anyag. A fotót UV-nyomtatással közvetlenül a fehér habkartonra nyomtatjuk. Ehhez magas minőségű, 7 színű nyomtatórendszert használunk. Ezzel a matt felülettel érnek el fotói igazán elegáns hatást.
Fali tartó és felszerelés

Fali tartó és felszerelés

Y-eltartó: egyszerű rögzítést biztosít. Több elem esetén jelentősen megkönnyíti a hexxas felhelyezését, mivel a fotólapok egymástól pontos távolságra tarthatók.

Mágneses rögzítés: egyszerű, nem bonyolult - a praktikus mágneses fali tartóval gyorsan felhelyezhető a hexxas. Csak húzza le a ragasztószalagot és rögzítse a falra. A mágnessel bármikor átalakíthatja a kollázst.


∼ Engedjen az inspirációnak! ∼

Kollázs minták kiváló minőségű fotólapokból

Fotói, mint modern műalkotások: az egyedi hexxasnak köszönhetően rugalmasan készíthet stílusos műalkotást legszebb pillanataiból és bármikor bővítheti új kedvenc fotókkal.
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.