Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció
Fali dekorációk - Készítsen művészi alkotásokat legszebb fényképeiből - foto-rossmann.hu
Többrészes

TÖBBRÉSZES FALI DEKORÁCIÓ

Apró ötlet, lenyűgöző látvány!

Szeretné vendégeit elkápráztatni kreatív és modern lakásdekorációval? Rendelje meg online saját fényképes többrészes fali dekorációját, amelynek elemeit egymástól 3 cm távolságra elhelyezve egységes kompozíciót kap.

2980 Ft-tól*
VÁSZONFOTÓ

VÁSZONFOTÓ

Festményhatás a fotó pontosságával

Egyedi fényképét különleges művészvászonra nyomtatjuk, így fotója briliáns színű alkotássá válik, míg lakásdekorációja a legszebb galériákéval vetekedik. Ajándékként is kiváló!

4990 Ft-tól*
POSZTER FOTÓPAPÍRON

POSZTER FOTÓPAPÍRON

Legyen most Ön a sztár!

A fotópapír színhűséget és igazi csillogást, a nagy poszterméret pedig minden részletre kiterjedő hangsúlyt ad saját fényképeinek. A különleges formátum online megrendelésével most Ön lehet a sztár!

279 Ft-tól*
POSZTER KOLLÁZS KERETTEL

POSZTER KOLLÁZS KERETTEL

Variációk egy témára

Készítsen fali dekorációt kedvenc fényképeinek tematikus összeválogatásából, legyen szó a legszebb családi pillanatokról, vagy éppen egy utazás emlékeiről. Az egyedi kollázs online elkészítését elrendezési sablonokkal és változatos háttérdesignokkal segítjük.

5498 Ft-tól*
XXL POSZTER

XXL POSZTER

Lehengerlő méretben!

Igazi hatásvadász fényképes lakásdekoráció! A gyönyörű prémium fotópapíron valósággal megelevenednek a színek, az óriás méret – legyen az klasszikus, négyzetes, vagy panoráma formátumú – pedig garantáltan odavonzza mindenki tekintetét.

1190 Ft-tól*
PRÉMIUM POSZTER

PRÉMIUM POSZTER

Változatos hatások és méretek

Tűpontos képet szeretne, vagy inkább természetes színvilágút, esetleg elegáns hatást vár? Egy biztos, legyen az fényes, matt, vagy gyöngyházhatású – a prémium fotópapírra nyomtatott, már 12 méretben elérhető egyedi fényképes fali dekoráció online megrendelésével a legszínvonalasabb eredményhez jut.

899 Ft-tól*
ÖNTAPADÓS POSZTER

ÖNTAPADÓS POSZTER

Lakásdekoráció nem csak falra

Díszítse bútorait, berendezési tárgyait is saját fényképes poszterrel, amely számos méretben megrendelhető. Ha pedig meggondolta magát, könnyen eltávolíthatja és áthelyezheti a visszaszedhető matricát, egy újabb egyedi lakásdekorációt kreálva.

2499 Ft-tól*
HABKARTON FOTÓ

HABKARTON FOTÓ

Habkönnyű kivitel

Egyedi fotóját habkartonra kasírozva is megrendelheti online, amely feszes tartást ad még a legnagyobb méretű saját fényképes lakásdekoráció-készítés esetében is. Ugyanakkor a kép könnyű marad, és akár gyengébb fal- és bútorfelületekre, paravánokra is felhelyezhető.

4999 Ft-tól*
FAFOTÓ

FAFOTÓ

A természet szerelmeseinek!

Ennél rusztikusabb stílusban szinte már lehetetlen prezentálnia fényképeit - a választott képet közvetlenül fenyőfa felületre nyomtatjuk.

8999 Ft-tól*
ALU FOTÓ

ALU FOTÓ

Modern stílusban

A minimalista lakásdekorációra esküszik? Az irodájában minden csupa króm és inox? Az alumínium lapra applikált fényképes fali dekoráció a modern életterek tökéletes, egyedi kiegészítője, amely ráadásul többféle típusban is elérhető az online rendelés során.

6499 Ft-tól*
AKRILÜVEG FOTÓ

AKRILÜVEG FOTÓ

„Gyémántba” zárva

Többé nincs szükség üveges képkeret vásárlásra, hiszen a közvetlenül az akrilüveg mögé nyomtatott fénykép nem csupán szikrázóan tündökölővé válik, hanem a „bevonat” egyben gondoskodik kedvenc felvételünk védelméről is. Szó szerint ragyogó lakásdekoráció és ajándékötlet.

7499 Ft-tól*
CSALÁDI AKRILÜVEG TERVEZŐNAPTÁR

CSALÁDI AKRILÜVEG TERVEZŐNAPTÁR

Szép, praktikus, mindenki kedvence!

A család összes tagja szerepelhet ezen az egyedi fényképes tervezőnaptáron, amelyhez online szerkesztőprogramunk számos designt és formátumot kínál. Megrendelői nem csak egy szerethető egyedi lakásdekorációt, de egyben a legnagyobbak és legkisebbek életét egyaránt megkönnyítő praktikus eszközt nyernek.

13999 Ft-tól*
GALÉRIA FOTÓ

GALÉRIA FOTÓ

Egy kiállítás képei

A galériák eleganciáját idézi otthonába, ha ezt az akrilüveg bevonat ragyogó tulajdonságait és a fémes alufotó modern stílusát ötvöző egyedi fali dekorációt rendeli meg. A legkiválóbb kivitel, ami fényképeivel történhet.

9999 Ft-tól*
FOTÓSZALAG

FOTÓSZALAG

Dekoráció kompromisszumok nélkül!

Gyakran kiváló fotósorozatok készülnek, amelyekből szinte lehetetlen kiválasztani a legjobb felvételt. De erre most nincs is szükség, hiszen a fotószalag fali dekorációra az egész sorozat rákerülhet, ráadásul a kivitelezési lehetőségek és választható formátumok tárháza igazán gazdag.

7499 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.