Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Üdvözlőkártya
Fényképes üdvözlőkártya - Rossmann

Válasszon a stílusához és az alkalomhoz illő designt az online rendelés során!

Ünnepi alkalmak, esküvő, születésnap, egy gyermek érkezése a családba, vagy „csak” egy egyszerű köszönetnyilvánítás – csupa olyan apropó, amely egyedi fényképes meghívó és üdvözlőkártyákért kiált. A személyes üdvözlőkártyák és üdvözlőlapok elkészítését felhasználóbarát online szerkesztőfelület, valamint a design kiegészítők és stílusok széles köre segíti.

Fényképes üdvözlőkártyák

FOTÓPAPÍROS ÜDVÖZLŐKÁRTYA (10 db)

Egyedi készítésű fényképes üdvözlőkártyáját eredeti fotópapírra nyomtatjuk, amely ragyogó, csillogó színeket biztosít köszöntőjének.
1490 Ft-tól*
Hajtott üdvözlőkártya klasszikus

KLASSZIKUS ÜDVÖZLŐKÁRTYA (10 db)

Háromféle papírtípusból választhat az üdvözlőlap készítés során, amelyet saját szöveggel is kiegészíthet a tökéletes eredmény érdekében.
3890 Ft-tól*
XL üdvözlőkártya hosszú oldalon hajtott

XL ÜDVÖZLŐKÁRTYA HOSSZÚ OLDALON HAJTOTT (10 db)

A hosszú oldalán hajtott, extra nagyméretű egyedi készítésű üdvözlőkártya még több teret ad fotóink elhelyezésére és megjelenítésére.
4390 Ft-tól*
XL üdvözlőkártya rövid oldalon hajtott

XL ÜDVÖZLŐKÁRTYA RÖVID OLDALON HAJTOTT (10 db)

Ha szereti a modern stílust, akkor válassza a rövid oldalán hajtott óriás üdvözlőlapnyomtatást, amelyen akár fotósorozatai is érvényesülnek.
4390 Ft-tól*
13 x 18 cm üdvözlőkártya

13 X 18 CM ÜDVÖZLŐKÁRTYA (10 db)

A jó minőségű, klasszikus méretű üdvözlőkártyákon fényképei elhelyezéséhez széles designkészlet áll rendelkezésre az online rendelés során.
5490 Ft-tól*
14 x 14 cm üdvözlőkártya

14 X 14 CM ÜDVÖZLŐKÁRTYA (10 db)

A négyzetes formátum teszi különlegessé és feltűnővé ezt az egyedi fényképes üdvözlőkártyát. A készítést szebbnél-szebb, online választható designlehetőségek segítik.
4990 Ft-tól*
Klasszikus képeslap

KLASSZIKUS KÉPESLAP (10 db)

A klasszikus képeslap címzési oldala adott, a színét azonban Ön alakíthatja egyedire saját fotói és a számtalan online választható háttér, illetve elrendezési design felhasználásával.
2590 Ft-tól*
XL képeslap

XL KÉPESLAP (10 db)

Nagy szívtől nagy üdvözlőlap! Rendelje meg online egyedi fényképes jókívánságait XL méretben, így a készítés és nyomtatás során fotói is a leghatásosabb arcukat mutatják majd.
3290 Ft-tól*
Négyzetes ajándékkísérő kártya

NÉGYZETES AJÁNDÉKKÍSÉRŐ KÁRTYA (10 db)

4290 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.