Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Naptár
Fényképes naptár készítés - foto-rossmann.hu
.

CEWE NAPTÁR rendelés online

Készítsen egyedi fényképes naptárat, így az év minden hónapjában és napjában „szemmel tarthatja” szeretteit, vagy kedvenc felvételeit! A fotónaptárak egyszerre hasznosak és dekoratívak, az online rendelése során bőséges típus és papírválaszték áll rendelkezésre, a kreatív kivitelezést pedig az akár minden oldalhoz egyedi designt, valamint számos stílussablont biztosító szerkesztőprogram segíti. Ajándéknak is elsőrangú és igényes meglepetés!

A prémium minőségű matt papír elegáns tónust biztosít fényképeinek akár fekvő, akár álló fotónaptár készítését választja. Ez az egyedi naptár elérhető a klasszikus A4-es, vagy a még hangsúlyosabb A3-as méretben, melyeket erős spirál tesz könnyen használhatóvá és tartóssá.

Tipp: Válasszon minden hónaphoz a szezonnak megfelelő fotót!

A4 Falinaptár matt

A4 FALINAPTÁR MATT

3890 Ft-tól*
A3 Falinaptár matt

A3 FALINAPTÁR MATT

5890 Ft-tól*

Tündöklően szép lesz egyedi fali fotónaptára, ha a magasfényű kivitelt választja. A fényképes naptár lakkozott prémium papírra készül, amely kellemes ragyogást biztosít minden kiválasztott élménynek.

Tipp: Miután kiválasztotta a stílusmintát az online készítés során, évszakonként, vagy akár hónaponként is más és más háttérszínnel módosíthatja azt.

A4 falinaptár magasfényű

A4 FALINAPTÁR MAGASFÉNYŰ

5190 Ft-tól*
A3 falinaptár magasfényű

A3 FALINAPTÁR MAGASFÉNYŰ

8490 Ft-tól*

Az eredeti fényes fotópapír szikrázó elevenséggel tölti meg egyedi fali fotónaptárát. Keltse életre legszebb élményit az A4-es és A3-as méret mellett akár A2-es, óriás falinaptárként is, vagy válassza a modern stílusú négyzetes kivitelt, amely a design lehetőségek újabb tárházát jelenti a készítés során.

Tipp: A kezdő évet és hónapot Ön határozhatja meg, igazítsa ezt a készítés időpontjához!

A4 falinaptár fotópapíron

A4 FALINAPTÁR FOTÓPAPÍRON

5190 Ft-tól*
A3 falinaptár fotópapíron

A3 FALINAPTÁR FOTÓPAPÍRON

8590 Ft-tól*
A2 falinaptár

A2 FALINAPTÁR FOTÓPAPÍRON

12999 Ft-tól*
Négyzet alakú falinaptár

NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR

7190 Ft-tól*

Ha minden lépést a naptárába rögzíti, vagy csak szereti bejelölni a fontos dátumokat, születésnapokat, évfordulókat, akkor a fali határidőnaptárat Önnek találták ki! A spirálozott, akasztóval ellátott tartós fali fotónaptár egész évben partnere lehet programjai szervezésében.

Tipp: Az online készítés során a napokhoz előre rögzítheti a fontos eseményeket, vagy akár egyedi szöveget is adhat a naptár bármely felületéhez!

A3 FALI HATÁRIDŐNAPTÁR

A3 FALI HATÁRIDŐNAPTÁR

5890 Ft-tól*
A2 FALI HATÁRIDŐNAPTÁR

A2 FALI HATÁRIDŐNAPTÁR

7190 Ft-tól*

Csempésszen a munkahelyére is egy kis melegséget a saját fényképes egyedi naptár segítségével, mely a praktikus kialakításának köszönhetően stabilan megáll az íróasztalon. Készítsen családtagjainak, szeretteinek asztali fotónaptárat, hogy az irodába is elkísérhesse őket!

Tipp: Vidám és hangulatos clipart képekkel egészítheti ki a naptárban elhelyezett fotóit, amelyeket megválaszthat a naptár témája, vagy a szezonokra jellemző ünnepek, események szerint is. Akár az aktuális csillagjegyeiket is megjelenítheti!

ASZTALI NAPTÁR

ASZTALI NAPTÁR

3290 Ft-tól*
KONYHAI FALINAPTÁR

KONYHAI FALINAPTÁR

Ajándékozza meg barátait kedvenc receptjeit tartalmazó fotónaptárral! Készítsen fotót kedvenc szezonális ételeiről, a recepteket pedig a szövegszerkesztő segítségével illessze a fotókra.
3290 Ft-tól*
ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

Ha szereti átlátni az egész évet, akkor készítsen nagy méretű éves tervezőnaptárat. Fényképei teszik egyedivé az A3-as vagy A4-es méretben is rendelhető fali, vagy könyöklőként is alkalmas fotónaptárat.
1390 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.