Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Fényképes ajándéktárgy - foto-rossmann.hu

Egyedi fényképes ajándéktárgy – és a címzett szívéhez ér!

Ha saját készítésű, vagy a megajándékozottnak kedves fotóval díszítve rendeli meg fényképes ajándéktárgyát, biztos lehet benne, hogy meleg fogadtatásra talál. Legyen szó a szeretteinkről, barátainkról, vagy kedves ismerősökről, mindenki örömmel fogadja, ha csakis neki személyesen készülő egyedi ajándékkal lepjük meg. Online szoftverünk segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti és megrendelheti magas minőségű fényképes ajándéktárgyát, melyet rövid szállítási határidővel biztonságosan kézhez is kap.

 

Bögrék

EGYEDI FÉNYKÉPES BÖGRÉK

Egy korty szeretet!

Garantáltan finomabb a reggeli kávé, a délutáni tea és az esti kakaó is, ha olyan bögréből ihatjuk, amely szeretteinket juttatja eszünkbe. Nem csupán számos bögretípusból és méretből választhat, hanem sokféle kiegészítő designnal és stílussal teheti még egyedibbé saját fényképes ajándéktárgyát.

2990 Ft-tól*
Játékok

EGYEDI FÉNYKÉPES JÁTÉKOK

Kezdődjön a szórakozás!

Nem csupán a gyermekeket tudja elvarázsolni egy kedves plüssfigura, amelynek a pólócskáját saját fotónk díszíti, a kirakós és kártyajátékokról már nem is beszélve. Ezeknek az egyedi fényképes ajándéktárgyak vidám kikapcsolódást jelenthetnek minden korosztály számára.

2490 Ft-tól*
Hógömb és Valentin-gömb

EGYEDI FÉNYKÉPES DEKORÁCIÓK

Minden alkalomra!

A falióráktól kezdve a mágneseken és hógömbökön át egészen a kristály ajándéktárgyakig – a lehetőségek tárháza széles. Önnek nincs is más dolga, mint kiválasztani a megfelelő fotót és megrendelni online rendszerünkben a kiszemelt ajándékot.

2490 Ft-tól*
Textíliák

EGYEDI FÉNYKÉPES TEXTÍLIÁK

Jó főzést és szép álmokat!

Akár pólóra, akár táskára, kötényre vagy párnára nyomtatva rendeli meg kedvenc felvételét, a színvonalas, illetve prémium minőségű egyedi ajándéktárgyak örömmel fogják eltölteni viselőjét. Méretből és típusból bőséges választékot talál az online rendelés során.

1990 Ft-tól*
Egérpad és kulcstartó

IRODAI FÉNYKÉPES AJÁNDÉKTÁRGYAK

Örömteli pillanatok munka közben!

Ha az embert szívmelengető tárgyak veszik körül, elég egy-egy pillantás rájuk, és máris újra frissen, gyorsan megy a munka. Az egyedi fényképes ajándéktárgyak kiváló motivációt jelentenek az irodában, rendelhetők éppúgy kollégának, barátnak, mint családtagnak, vagy éppen saját magunknak.

2490 Ft-tól*
Irodaszer

EGYEDI FÉNYKÉPES IRODASZEREK

Kreatívan minden nap!

Készítsen klassz egyedi spirálfüzetet, vagy saját fényképes jegyzetkönyvet, amilyen senki másnak nincs a környezetében. Többféle típusból és méretből is választhat, a kreatív kivitelezést pedig rendelőszoftverünk számos design sablonnal segíti.

2490 Ft-tól*
Uzsonnás táska és tolltartó

EGYEDI FÉNYKÉPES ISKOLASZEREK

Vidám percek tanulás közben is!

Biztosan nem téveszti el gyermekünk az uzsonnásdobozát, veszíti el tornazsákját, tolltartóját, ha saját fényképe mosolyog vissza rá, sőt, büszke viselője lesz minden egyedi fényképes iskolaszernek, melyet készítünk számára.

599 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.