Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Üdvözlőkártya > Arany, ezüst & effektlakk
Aranyozott - ezüstös lakk & effektlakk

Felületkezelt CEWE Üdvözlőkártyák

A kézzel is tapintható különbséget a szó szerint kiemelkedő arany/ezüst színű lakkal vagy effektlakkal ellátott üdvözlőkártyáink nyújtják Önnek!

Az arany/ezüst színű lakkal vagy effektlakkal ellátott felületek sajátossága, hogy kifejezetten az Ön által kijelölt szövegek vagy clipartok kerülnek a kiválasztás alapján kezelésre, azaz a gyártás során egy külön, kitapintható réteggel emeljük ki ezeket.

Arany színű lakk

Arany színű effektlakk

Kifejezetten elegáns hatást érhet el, ha az aranyozást választja! Karácsonyi üdvözletek, esküvő meghívók vagy egyéb, különleges alkalmak – a legnemesebb fémünk csillogó tulajdonsága köszön vissza a feliratokon vagy egyes dizájnelemeken.

A 300g/m² digitális papírra és a kiemelkedő arany bevonat együtt biztosít nemes megjelenést nemes élményeinek!

Ezüst színű effektlakk

Ezüst színű effektlakk

Nem minden arany, ami fénylik! Az ezüstös felület a maga a visszafogott eleganciájával vonja a saját készítésű üdvözlőkártyákra a figyelmet. Az Ön által kiválasztott dizájnelemek, vagy feliratok ezüstös körvonallal való kiemelés teszi különlegessé ezt a termékünket is.

A fénylő részletek nem csak megjelenésben, de minőségükben is bizonyítanak! A 300g/m² digitális papír és az enyhén domború textúra garantálja a 3D-s érzetet.

Effektlakk

Effektlakk

Rafinált dizájn: Egyes választható dizájnelemek apró részletei megerősített lakkréteg bevonatot kapnak. Az így kapott bevonat a tapintás élményén túl, csillogóvá és vidámmá varázsol minden személyes üzenetet.

A 300g/m² minőségi digitális papírra történő nyomtatás és az effektlakk kettőse is a megszokott CEWE minőséget garantálja!

Felületkezelt klasszikus üdvözlőkártya

Klasszikus üdvözlőkártya

ÚJ: rendelhető arany/ezüst színű effektlakkal & klasszikus effektlakkal

Felületkezelt XL hosszú oldalon hajtott üdvözlőkártya

XL hosszú oldalon hajtott üdvözlőkártya

ÚJ: rendelhető arany/ezüst színű effektlakkal & klasszikus effektlakkal

Felületkezelt XL rövid oldalon hajtott üdvözlőkártya

XL rövid oldalon hajtott üdvözlőkártya

ÚJ: rendelhető arany/ezüst színű effektlakkal & klasszikus effektlakkal

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.