Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Naptár > Falinaptárak > Négyzet alakú falinaptár XXL
Négyzet alakú falinaptár XXL

TERMÉKINFORMÁCIÓ NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR XXL

Négyzet alakú falinaptár - 45x45 cm
Részletek mutatása

Szép, képes kíséret egész éven át!

Aligha van még egy olyan hely, ahol a múlt és a jövő egymáshoz közelebb lenne, mint a saját tervezésű, 45x45 cm méretű Négyzet alakú falinaptárban. Nemcsak azért, mert a ma reggel már a tegnap, ahogyan minden egyes áthúzott nap mutatja. De azért is, mert az elmúlt időszak legszebb emlékei díszítik a jövőt – a tizenkét hónap mindegyikét.

Hozzon létre műalkotást lakásának, amelynek mintája hónapról-hónapra változik! A 45x45 cm-es falinaptár legnagyobb négyzetes naptár változatunk, amely sok helyet kínál fényképeihez – és különlegesen izgalmas, modern formátumban helyezi őket jelenetbe. Három papírtípus közül választhat: hagyományos matt digitális nyomtatásban fotói klasszikus matt felületet kapnak. Különlegesen intenzív – mindenekelőtt fekete-fehér és portréfelvételeknél – hatásúak képei extra matt digitális nyomtatásban, amely lágy színeket és kontrasztokat biztosít.

Ragyogó színekben, telített kontrasztokkal és a fényes felületen, elképesztően élethűen jelennek meg a motívumok a lakkozott felületű, digitális nyomtatásban – tájkép- és utazás alatt készült fotókhoz kiváló választás!

Legyen kreatív a dizájnsablonok, naptáraink választéka és a rugalmas kezdő hónap segítségével! Személyes ajándék – és egy gyönyörű kísérőtárs egész éven át.

Négyzet alakú falinaptár - 45x45 cm
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

kb. 45 x 45 cm

Papírtípusok:

250 g/m² - matt

260 g/m² - extra matt

250 g/m² - magasfényű

Felépítés:

12 oldal + borító

spirálozva, akasztóval

Extrák:

kezdő év és hónap szabadon választható

széles dizájnválaszték

Csak házhozszállítással rendelhető!

11590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.