Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Naptár > Falinaptárak > A2 Éves határidőnaptár
A2 éves határidőnaptár

TERMÉKINFORMÁCIÓ A2 ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

A2 éves határidőnaptár
Részletek mutatása

Segítség, hogy egészben lássa az éves terveket

Néha jó, ha egyetlen oldalon elfér minden. Például az összes programidőpont. A nagyméretű, A2-es éves tervező egyszerre mutatja mind a tizenkét hónapot. Akkor is, ha egyetlen pillantással nézheti a programidőpontokat, vonzani fogja szemét a fotók látványa. Hiszen ez a naptár pontosan úgy néz ki, amilyennek látni szeretné.

Tervezze meg egyéni éves tervezőjét extra nagy, A2-es formátumban! Számtalan különböző naptár és dizájn közül választhat. Ön dönti el, hogy melyik hónappal kezdődjön a naptár – így az A2-es méretű, éves határidőnaptár bármikor jó ajándékötlet is. És még egy személyes gondolat Önnek: a szervezés-segítő nemcsak az időpontoknak kínál sok helyet, hanem a fotóknak is. A kiváló, matt minőségű, digitális papírnyomtatás nagyszerű, eleven látvány nyújt – és egész éven át elkíséri Önt.

Legyen szó akár családi-, irodai- vagy lakóközösségről, az A2-es éves határidőnaptár elegendő helyet biztosít mindahhoz, amit terveznek. Inspiráló forma a falon vagy az íróasztalon, amely az egész évet segít áttekinteni.

A2 éves határidőnaptár
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

DIN A2 (59,4 x 42,0 cm)

Papírtípus:

250 g/m² - matt

Nyomtatás:

A2 - egyoldalas; 12 hónap/oldal

Extrák:

kezdő év és hónap szabadon választható

széles dizájnválaszték

3290 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.