Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Naptár > Asztali naptár > Négyzet alakú asztali naptár - nagy
Négyzet alakú asztali naptár - nagy

TERMÉKINFORMÁCIÓ NÉGYZETES ASZTALI NAPTÁR - NAGY

Négyzet alakú asztali naptár - nagy
Részletek mutatása

Jól felállítva egész évre!

Az év minden napját azokkal tölti, akik az Ön számára a legfontosabbak – ez nemcsak nagyszerű kezdése az új évnek, hanem naptárunkra is igaz. Akár étkezéskor, akár munka közben: a saját kialakítású nagy Négyzet alakú asztali naptárnak köszönhetően szerettei mindig Önnel lesznek!

Alkosson személyes kísérőtársat az évhez! A modern, négyzetes formátumú, 21x21 cm a legnagyobb asztali naptár változat, mely rengeteg helyet kínál kedvenc képei, motívumai számára. Tizenkét minőségi naptár oldalon és a borítón digitális nyomtatású, matt papírminőségben alakíthatja ki különböző formatervű fotóit – igazi gyöngyszem készül, amely tökéletes látvány akár otthon, akár az irodában. A kezdő hónap szabadon választható – tökéletes, ha még mindig olyan ajándékötletet keres, amely egész éven át boldoggá tesz.

Praktikus: a beépített tartónak köszönhetően pontosan oda helyezheti az asztali naptárt, ahová a legjobban illik. Így mindig szeme előtt tarthatja programjait – és szerettei is Önnel vannak.

Négyzet alakú asztali naptár - nagy
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

21 x 21 cm

Papírtípus:

250 g/m² - matt

Felépítés:

12 oldal + borító

Extrák:

kezdő év és hónap szabadon választható

széles dizájnválaszték

4990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.