Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció
CEWE Fali dekorációk
Többrészes

TÖBBRÉSZES FALI DEKORÁCIÓ

Apró ötlet, lenyűgöző látvány!

Szeretné vendégeit elkápráztatni kreatív és modern lakásdekorációval? Rendelje meg online saját fényképes többrészes fali dekorációját, amelynek elemeit egymástól 3 cm távolságra elhelyezve egységes kompozíciót kap.

2980 Ft-tól*
VÁSZONFOTÓ

VÁSZONFOTÓ

Festményhatás a fotó pontosságával

Egyedi fényképét különleges művészvászonra nyomtatjuk, így fotója briliáns színű alkotássá válik, míg lakásdekorációja a legszebb galériákéval vetekedik. Ajándékként is kiváló!

5990 Ft-tól*
POSZTER FOTÓPAPÍRON

POSZTER FOTÓPAPÍRON

Legyen most Ön a sztár!

A fotópapír színhűséget és igazi csillogást, a nagy poszterméret pedig minden részletre kiterjedő hangsúlyt ad saját fényképeinek. A különleges formátum online megrendelésével most Ön lehet a sztár!

299 Ft-tól*
POSZTER KOLLÁZS KERETTEL

POSZTER KOLLÁZS KERETTEL

Variációk egy témára

Készítsen fali dekorációt kedvenc fényképeinek tematikus összeválogatásából, legyen szó a legszebb családi pillanatokról, vagy éppen egy utazás emlékeiről. Az egyedi kollázs online elkészítését elrendezési sablonokkal és változatos háttérdesignokkal segítjük.

6980 Ft-tól*
XXL POSZTER

XXL POSZTER

Lehengerlő méretben!

Igazi hatásvadász fényképes lakásdekoráció! A gyönyörű prémium fotópapíron valósággal megelevenednek a színek, az óriás méret – legyen az klasszikus, négyzetes, vagy panoráma formátumú – pedig garantáltan odavonzza mindenki tekintetét.

1190 Ft-tól*
PRÉMIUM POSZTER

PRÉMIUM POSZTER

Változatos hatások és méretek

Tűpontos képet szeretne, vagy inkább természetes színvilágút, esetleg elegáns hatást vár? Egy biztos, legyen az fényes, matt, vagy gyöngyházhatású – a prémium fotópapírra nyomtatott, már 12 méretben elérhető egyedi fényképes fali dekoráció online megrendelésével a legszínvonalasabb eredményhez jut.

1890 Ft-tól*
HABKARTON FOTÓ

HABKARTON FOTÓ

Habkönnyű kivitel

Egyedi fotóját habkartonra kasírozva is megrendelheti online, amely feszes tartást ad még a legnagyobb méretű saját fényképes lakásdekoráció-készítés esetében is. Ugyanakkor a kép könnyű marad, és akár gyengébb fal- és bútorfelületekre, paravánokra is felhelyezhető.

5990 Ft-tól*
FAFOTÓ

FAFOTÓ

A természet szerelmeseinek!

Ennél rusztikusabb stílusban szinte már lehetetlen prezentálnia fényképeit - a választott képet közvetlenül fenyőfa felületre nyomtatjuk.

9990 Ft-tól*
ALU FOTÓ

ALU FOTÓ

Modern stílusban

A minimalista lakásdekorációra esküszik? Az irodájában minden csupa króm és inox? Az alumínium lapra applikált fényképes fali dekoráció a modern életterek tökéletes, egyedi kiegészítője, amely ráadásul többféle típusban is elérhető az online rendelés során.

7490 Ft-tól*
AKRILÜVEG FOTÓ

AKRILÜVEG FOTÓ

„Gyémántba” zárva

Többé nincs szükség üveges képkeret vásárlásra, hiszen a közvetlenül az akrilüveg mögé nyomtatott fénykép nem csupán szikrázóan tündökölővé válik, hanem a „bevonat” egyben gondoskodik kedvenc felvételünk védelméről is. Szó szerint ragyogó lakásdekoráció és ajándékötlet.

8590 Ft-tól*
GALÉRIA FOTÓ

GALÉRIA FOTÓ

Egy kiállítás képei

A galériák eleganciáját idézi otthonába, ha ezt az akrilüveg bevonat ragyogó tulajdonságait és a fémes alufotó modern stílusát ötvöző egyedi fali dekorációt rendeli meg. A legkiválóbb kivitel, ami fényképeivel történhet.

10990 Ft-tól*
FOTÓSZALAG

FOTÓSZALAG

Dekoráció kompromisszumok nélkül!

Gyakran kiváló fotósorozatok készülnek, amelyekből szinte lehetetlen kiválasztani a legjobb felvételt. De erre most nincs is szükség, hiszen a fotószalag fali dekorációra az egész sorozat rákerülhet, ráadásul a kivitelezési lehetőségek és választható formátumok tárháza igazán gazdag.

8590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.