Rossmann Fotószolgálat
Rossmann Fotószolgálat Rossmann Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció > Akasztó típusok

FALI TARTÓK - STABIL ÉS PEHELYKÖNNYŰ MEGOLDÁSOK

Csavaros tartó rendszer
Élmegfogó rögzítő rendszer
Alumínium sínrendszer
Tükörlemezes akasztórendszer
Akasztótípusok áttekintése

Csavaros tartórendszer

A csavaros tartórendszer lényege, hogy a képet négy sarkán átfúrva, speciális csavarokkal kell a falra erősíteni. A csavarok feje ebben az esetben látszik és a kép kb. 20 mm távolságra áll el a faltól.
Információ: a csavaros tartórendszer 4 db csavarral, előre fúrt lyukakkal, alu fotó, akrilüveg fotó (direkt nyomtatás), galéria fotó és habkarton fotó termékekhez választható.


Élmegfogó rögzítő rendszer

Az Ön kezében van a döntés, hogy a képet melyik részén rögzíti, hiszen a tetszőlegesen felhelyezhető csavarokat úgy helyezheti fel, hogy azok ne az esetlegesen kedvenc képrészletére kerüljenek.
Információ: az élmegfogó rögzítő rendszert 4 db csavarral és szerelési útmutatóval szállítjuk. Alu fotó, akrilüveg fotó (direkt nyomtatás), galéria fotó és habkarton fotó termékekhez választható.Alumínium sínrendszer

A klasszikus - különösen galériákban kedvelt – tartórendszer, amely kb. 10 mm-re, láthatatlanul tartja el a képet a faltól. A motívumot nem kitakaró sínnek köszönhetően a kép optikailag lebeg a fal előtt.
Információ: alu fotó (direkt nyomtatás), galéria fotó és habkarton fotó termékekhez választható.
Tükörlemezes rendszer

Az öntapadó tükörakasztókat a kép hátuljára, elrejtve ragasztjuk fel, így a kép kb. 10 mm-re „lebeg” a faltól. A termék aljára ragasztott habosított anyag biztosítja ezen a területen is a faltól való távolság megtartását.
Információ: a tükörakasztót kisebb méretű alu fotó, akrilüveg fotó (fotópapír), galéria fotó és habkarton fotó termékekhez választhatja.Minden fali tartó áttekintése

Itt láthatja, hogy az egyes fali tartókat hogyan rögzítjük fali dekorációjához. A gyors és egyszerű szerelésnek köszönhetően a termékek könnyen, és a fal nagyobb károsítása nélkül rögzíthetőek.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.